Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • PEREGRINATION nytt album av Andy Wasserman solopiano Contemporary Jazz originalkompositioner +

  Jag är ödmjuk och hedrad över att dela med mig av mitt senaste album - mitt 20-albumsläpp sedan 1995 - med titeln "Peregrination." Albumtiteln hyllar resans gång, den väg du tar på en resa, till och med en pilgrimsfärd - inom och utan. Dessa originalkompositioner för solopiano presenteras i Contemporary Jazz-genren, framförda för att följa med lyssnaren på deras inre resa, en mystisk och magnetisk pilgrimsfärd till hjärtat. Improvisationerna bygger på en grund för mitt fyra decenniers arbete som redaktionell assistent och certifierad instruktion av George Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization. Må denna nya musik ge dig glädje på vilken resa du än är och vibrera i ditt hjärta så att den öppnas, mjuknar och blir lättare än en fjäder. Musik för blommande hjärtan! Rulla ner det här långa inlägget för länkar för att hitta detta album. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

UPPDATERING FÖR MUSIKKOMPOSITION: 159 nya verk för solo-piano skrivna och framförda under de senaste 6 månaderna för livestreamkonserter och inspelningar

Jag har komponerat, arrangerat och framfört totalt 159 nya originalkompositioner för solo piano under den senaste sexmånadersperioden. Rulla nedåt i detta blogginlägg för att se databasen över nya verk skapade för uppträdande under 21 livestreamkonserter ("Lyssnarupplevelsen"), listat efter datum, konserttema och kompositionstitel. Förra veckans detaljerade bloggartikel PÅ DENNA LINK berättar historien om mina 25 på varandra följande livestreamkonsertevenemang med djupgående information.

Dessa kompositioner listas också på min Live Stream-sida, med i låtuppsättningslistan för varje livestreamkonsert i ett galleri med textpaneler som du kan bläddra igenom längst ner på livestreamsidan.

Det finns inget sätt att denna nivå av kreativitet kunde ha uppstått utan den universella inspiration från George Russell (min komposition mentor) och hans bestående, underbara Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization, för vilken jag är evigt tacksam.

Utgåvan av januari 2021 av New York City Jazz Record inkluderar en musikrecension skriven av jazzförfattare, poet och musiker John Pietaro av min "PoleStar" live stream solo pianokonsert (13 december 2020), som visas på sidan 5 i avsnittet NY @ Night. Läs en kopia av artikeln av KLICKA PÅ DENNA LÄNK.

Här är kompileringslistan:

001 LS-kalkylark

002 LS-kalkylark

003 LS-kalkylark

004 LS-kalkylark 

005 LS-kalkylark 

006 LS-kalkylark 

007 LS-kalkylark 

 008 LS-kalkylark

 009 LS-kalkylark

010 LS-kalkylark 

 011 LS-kalkylark

012 LS-kalkylark 

 013 LS-kalkylark

 014 LS-kalkylark

 015 LS-kalkylark

 016 LS-kalkylark

017 LS-kalkylark 

018 LS-kalkylark 

 019 LS-kalkylark

 020 LS-kalkylark

021 LS-kalkylark #andywassermancomposer, #lydianchromaticconcept, #tonalgravity, #andywassermanlivestream concert, #holisticmusichealing