Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommaren hösten 2021 datum +

  Från och med den 1 augusti 2021 med min 60: e rad i veckan i livestream -konsert fortsätter "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam -programmet som jag presenterar för en global publik att sända ny originalmusik under augusti, september och oktober 2021. Postat den Jambase såväl som andra konsertlokalhubbar, händelserna faktureras som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam HÄNDELSESBESKRIVNING: Lyssna på, gå med i de positiva vibbarna och låt denna LIVE Jammin -musik föryngra dig! Se musikalartisten och den certifierade Lydian Chromatic Concept -läraren Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -konsert - denna söndag kl. 7:00 Eastern/4:00 Pacific. Blöt i den inspirerande "Listening Experience" - ett solopianoprogram med färska, helt nya, originella kompositioner och improvisationer framförda på en vacker Steinway flygel 1924 GRATIS: ingen registrering, biljetter eller inloggning krävs! Gå till min live stream -spelare PÅ DENNA LÄNK för att få tillgång till konserten. Läs mer
 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

LIVE STREAM-KONSERTER MILESTONE # 1: Firar 25 på varandra följande solo-piano "Listening Experience" -evenemang

Livestreamkonserten tillägnad "Polstjärna" sänds från min hemsida söndagen den 13 december 2020 var den 25: e solopianokonserten i rad sedan starten 28 juni 2020. Varje söndag har jag presenterat "The Listening Experience" av all originalmusik skapad för att inspirera och lyfta publiken runt. världen. De har alla varit gratis (donationer accepteras), utan inloggning eller registrering behövs för att visa. Majoriteten av konserterna är en timme lång och består av åtta instrumentlåtar.

Jag har komponerat, arrangerat och framfört över 150 originalkompositioner i dessa liveströmmar under denna sexmånadersperiod. Se databaslistan över dessa kompositioner i en annan bloggartikel PÅ DENNA LINK. Dessa kompositioner följs alltid varje vecka i låtuppsättningslistan för varje livestreamkonsert i ett galleri med textpaneler längst ner på liveströmssida. Här är en skärmdump.

föregående skärmdump för live perf prog-anteckningar

Många av dessa har redigerats och behärskats till spår som har varit släpptes som album (se länkar nedan).

Min egen TransMedia Sound & Music produktionsutrustning består av en multikameraprocess med fyra 1080p HD-videokameror (150 ° vidvinkelobjektiv av hög kvalitet på f2.8 / 15.2 mm) som är placerade för att se närbildsvinklarna på sidan, ryggen, huvudet och tangentbordet mitt Steinway-flygel, en X / Y-stereomikrofon som hanterar ljudnivåer upp till 120 dB SPL och en videomixeromkopplingsenhet som jag styr live medan jag utför.

Liveströmssidan kan nås HÄR.

20 av dessa konserter är för närvarande arkiverade och tillgängliga att titta på dygnet runt på samma livestream-sida, direkt under livestreamfönstret, märkt "Andys tidigare liveframträdanden " (se skärmdump) med en spellistflik och kan också ses på hemsida på min webbplats. Det blå PLAYLIST i rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet av fönstret kan vem som helst välja och titta på en omspelning av en hel konsert när som helst.

tidigare konsertarkiv fönsteretikett


A Virtuell tipburk donationssystemet ger tittarna möjlighet att hjälpa till med livemusik och kostnaderna för professionella streamingkonserter. Den säkra länken för PayPal och kreditkortsbetalningsmetod finns direkt ovan live streaming videofönstret. Det ser ut så här:

Live Stream Virtual Tip Jar skärmdump

Skicka mycket tacksamhet och uppriktig uppskattning till varje tidigare, nuvarande och framtida betraktare
som har hjälpt till att kompensera mitt arbete med sina donationer med hjälp av denna Virtual Tip Jar.


Mina nuvarande och framtida konserter uppdateras varje vecka på många populära och etablerade professionella konsertevenemangswebbplatser.

Klicka på en länk nedan och registrera dig för att spåra mina konserter med få uppdateringar om alla framtida konserter:

BANDS-TOWN

SONGKICK

JAZZ-NÄR-DU

GOOGLE EVENTS POST FÖR ANDY WASSERMAN

GIGS-GUIDE

HÄNDELSER på PrivateLessons.com


Du kan njuta av ljudmusikspåren av originalkompositioner och solo-pianoföreställningar från dessa 25 första konserter som streamats, visats eller köpts som digitala nedladdningar genom att följa mig på dessa stora onlinemusikhandels- och streamingplattformar:

APPLE MUSIC och iTUNES

SPOTIFY

BANDLÄGER

YOUTUBE-KANAL

Soundcloud

AMASON


För de av er som gillar analys, här är en sammanfattning av det totala antalet 25 konsertstatistik från stream hosting-tjänsteleverantören från 28 juni till 13 december 2020:

1,093 Visningar
233 tittare
185 timmar bevakade
163 webbplatser


Det är värt att notera att avsikten inom dessa konserter har varit en av holistisk musikläkning i ett försök att ge lyssnarna en chans att koppla av och helt enkelt "vara" som en ljud- och konstnärlig motgift mot dessa mycket stressiga och svåra tider. Dessutom har kompositionerna under dessa livestreamar gett mig ett underbart tillfälle att visa upp mitt livs arbete as resonansen för tonvikt, som jag lärde mig av min mentor och författare till "Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization - tonal tyngdkrafts konst och vetenskap" George Russell tillsammans med den tekniska, emotionella och rytmiska grunden som mina musikaliska föräldrar gav mig Dwike Mitchell och Pappa Ladji Camara.


Här är en helt ny recension i New York City Jazz Record Utgåva januari 2021. (Detta är New York Citys enda hemmaodlade Jazz Gazette!) Recensionen, skriven av Jazzförfattaren, poeten och musiker John Pietaro, beskriver min "PoleStar" livestreamkonsert (13 december 2020) och visas på sidan 5 i NY @ Night sektion. Så här visar du en kopia av livestreamkonsertrecensionen: KLICKA PÅ DENNA LÄNKEN.

En tidigare positiv recension publicerades efter min konsert den 21 november 2020; en fördelkonsert för att samla in pengar för Sussex County Food Coop Natural Foods Store. Du kan läsa om det i detta tidigare blogginlägg HÄR.


Här är en spellista med några av Live Stream-konserterna som jag laddade upp till min YouTube-kanal:

Till de av er som läser den här bloggartikeln som ännu inte har checkat ut en av mina livestreamkonserter, var snäll och gå med i framtiden. Och du kan nu boka mig för att presentera din egen, privata, personliga ANPASSADE LIVE STREAM-KONSERTER!

Och TACK för att du kom till mig för "The Listening Experience" Live Stream Weekly Concert Series.

 Andy Wasserman Livestream Top Image komp#andywassermanlivestreamkonserter, #solopianolivestream, #andywassermancompositioner, #andywassermaninspelningar, #musikartistandywasserman