Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommaren hösten 2021 datum +

  Från och med den 1 augusti 2021 med min 60: e rad i veckan i livestream -konsert fortsätter "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam -programmet som jag presenterar för en global publik att sända ny originalmusik under augusti, september och oktober 2021. Postat den Jambase såväl som andra konsertlokalhubbar, händelserna faktureras som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam HÄNDELSESBESKRIVNING: Lyssna på, gå med i de positiva vibbarna och låt denna LIVE Jammin -musik föryngra dig! Se musikalartisten och den certifierade Lydian Chromatic Concept -läraren Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -konsert - denna söndag kl. 7:00 Eastern/4:00 Pacific. Blöt i den inspirerande "Listening Experience" - ett solopianoprogram med färska, helt nya, originella kompositioner och improvisationer framförda på en vacker Steinway flygel 1924 GRATIS: ingen registrering, biljetter eller inloggning krävs! Gå till min live stream -spelare PÅ DENNA LÄNK för att få tillgång till konserten. Läs mer
 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Musikdokumentärfilmrecension: "Hearing Is Believing" - Rachel Flowers

Även om den släpptes som en fullängds dokumentär 2017, hade jag inte haft möjlighet att se den här filmen förrän i veckan. Låt mig börja med att säga att det är en mycket viktig film för alla att njuta av och lära av, särskilt musiker.

Fokus ligger på Rachel Flowers. Hon är vad en verklig musiker ser ut - på alla sätt, i form och form.

Hennes väsen är renhet. Det är vad den här filmen betyder för mig: musik är renhet. Renheten i hennes själ fick mig att gråta glädjetårar i slutet av filmen.

Hon hör ett ljud i allt och i alla. Titeln säger allt. Mer än det välbekanta mottot "att se är att tro" är sanningen att "att höra är att tro." Detta är i perfekt linje med mitt axiom att musik är en gåva som ges till alla människor för att lära oss att bli bättre lyssnare. Hennes öron är så vidöppna som alla jag någonsin kan föreställa mig!

Jag kunde fortsätta och fortsätta med allt som fick mig att känna mig så kopplad till Rachel som en medmänniska, en själsyster inom konst och vetenskap inom musikskapande. Men min avsikt att publicera detta på min blogg är att sprida ordet om denna juvel i ljuset från skapelsens öga - Rachel Flowers.

Du måste höra henne spela sitt hjärta med kotletter i världsklass på ett stort antal instrument (särskilt piano, flöjt och gitarr) och lyssna på hennes kompositioner. Som medkompositör är jag mest imponerad av hennes kraftfulla kompositioner. Du kommer att höra mycket om henne!

Men kanske mest uppfriskande är det obestridliga faktum att Rachel inte upplever några gränser mellan alla så kallade stilistiska genrer. Hon spelar allt från Rachmaninoffs tredje pianokonsert till Bach till Keith Emerson till Jazz och fusion, från Rush till Frank Zappa, till American Song Book, ad infinitum.

Hur sällsynt att hitta en berättelse om en riktig människa, som inte har blivit smittad av världen eller strävan efter berömmelse och förmögenhet, utan att bara lyssna och spela musik; utforska allt musikaliskt med hänsynslös övergivande - gå framåt på Godspeed.


Här är ett gäng länkar till filmen och till Rachel Flowers egna musikwebbplatser:

Titta på strömmande video på Amazon Prime Video:

https://www.amazon.com/Hearing-Believing-Rachel-Flowers/dp/B073162RQP


En YouTube-kanal tillägnad klipp, recensioner och visningar av filmen:

https://www.youtube.com/channel/UCl3JT_GvnNzijrZGf9dfqfw/videos


Rachel Flowers musik YouTube Channel:

https://www.youtube.com/user/12stringbabe


Rachel Flowers Bandcamp musikalbum för digital nedladdning:

https://shop.rachelflowersmusic.com/music


Rachel Flowers Facebook-sida:

https://www.facebook.com/RachelFlowersMusic


Rachel Flowers Twitter-sida:

https://twitter.com/RFlowersMusic


Intervju med filmens regissör och Rachel Flowers om skapandet av dokumentären:

https://www.youtube.com/watch?v=jQYpDRSS23o

 # sjalblommor, # hörande är troende, # sannmusiker, # renhet i hjärtat, # lyssnarupplevelse