Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • PEREGRINATION nytt album av Andy Wasserman solopiano Contemporary Jazz originalkompositioner +

  Jag är ödmjuk och hedrad över att dela med mig av mitt senaste album - mitt 20-albumsläpp sedan 1995 - med titeln "Peregrination." Albumtiteln hyllar resans gång, den väg du tar på en resa, till och med en pilgrimsfärd - inom och utan. Dessa originalkompositioner för solopiano presenteras i Contemporary Jazz-genren, framförda för att följa med lyssnaren på deras inre resa, en mystisk och magnetisk pilgrimsfärd till hjärtat. Improvisationerna bygger på en grund för mitt fyra decenniers arbete som redaktionell assistent och certifierad instruktion av George Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization. Må denna nya musik ge dig glädje på vilken resa du än är och vibrera i ditt hjärta så att den öppnas, mjuknar och blir lättare än en fjäder. Musik för blommande hjärtan! Rulla ner det här långa inlägget för länkar för att hitta detta album. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Ny videoutgåva: 25 albumomslag i Art Gallery Tour

Nu kan du ta en virvelvindstur genom ett virtuellt konstgalleri som visar mitt eget albumomslagskonst. Jag använder programvara för grafisk design för att designa och illustrera alla konstverk som skapats för min musikalbuminspelning. Videon kan visas på mina Vimeo- och YouTube-kanaler samt på denna webbplats. Videoljudspåret stöter naturligtvis på mig "Broadway Boogie Woogie"solo pianokomposition, lånad från min"Andy Wasserman spelar The Blues, Volume One"album.

Denna fantastiska video skapades med en vacker Adobe AfterEffects-mall av Patrick Doyle, webbansvarig för denna webbplats. Kolla in hans portfölj och webbplats på denna länk: thenashvillewebmaster.com/

Detta galleri visar 25 nya albumomslag som inkluderar både utgivna och ännu inte utgivna album. Du kan pröva och förhandsgranska de senaste albumen och albumkonstnärerna på Bandcamp här: andywasserman.bandcamp.com/

Andy Wasserman Gallery Tour Video Thumbnail Text Web

Du kan titta på videon i detta blogginlägg eller kolla in det på min VIMEO sida vid denna länk: https://vimeo.com/andywasserman/album-cover-art-gallery

Och du kan titta på det på min tjänsteman YOUTUBE kanal på den här länken: https://www.youtube.com/watch?v=UlFrtfivaEM

Mer information om mitt skivbolag TransMedia Sound & Music som jag producerar dessa omslag tillsammans med andra ljud / video / grafiska produktionsprojekt, klicka på den här länken: andywasserman.com/listen/transmedia-sound-music


Klicka på SPÅR-knappen för att få aktuella och kommande live streamkonsertuppdateringar för Andy Wasserman musikevenemang på Bands-In-Town


Titta på videon här och hoppas att du gillar Art Gallery Tour. Var noga med att titta i det övre högra hörnet efter "call-out" -länkar till musiken från varje albumomslag!