Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommaren hösten 2021 datum +

  Från och med den 1 augusti 2021 med min 60: e rad i veckan i livestream -konsert fortsätter "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam -programmet som jag presenterar för en global publik att sända ny originalmusik under augusti, september och oktober 2021. Postat den Jambase såväl som andra konsertlokalhubbar, händelserna faktureras som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam HÄNDELSESBESKRIVNING: Lyssna på, gå med i de positiva vibbarna och låt denna LIVE Jammin -musik föryngra dig! Se musikalartisten och den certifierade Lydian Chromatic Concept -läraren Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -konsert - denna söndag kl. 7:00 Eastern/4:00 Pacific. Blöt i den inspirerande "Listening Experience" - ett solopianoprogram med färska, helt nya, originella kompositioner och improvisationer framförda på en vacker Steinway flygel 1924 GRATIS: ingen registrering, biljetter eller inloggning krävs! Gå till min live stream -spelare PÅ DENNA LÄNK för att få tillgång till konserten. Läs mer
 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Recension av "SoundCloud Pro" 2020: MIN SENASTE SOLO PIANOINSPELNINGAR STREAMERAR NU MUSIK PÅ SOUNDCLOUD PRO PLATFORM

Det är med stor glädje som jag gärna delar med mina fans, YouTube-tittare, live stream konsert publik, mina online studenter och alla besökare på min officiella webbplats som en del av min originalmusik för solo piano nu strömmar på SoundCloud Pro.

SoundCloud Pro-plattformen erbjuder ett brett utbud av mycket användbara funktioner som ger den kreativa musikartisten en plattform för att nå en global publik. Med mitt nya medlemskap och uppladdningar på SoundCloud Pro kan jag ladda upp obegränsade timmar av vilken typ av ljud som helst i högkvalitativt WAV-filformat.

Det gör att jag kan distribuera och tjäna pengar på deras Repost-tjänst utan extra kostnad.

Jag har otroligt detaljerade realtidsinsikter för analyser på instrumentpanelen som visar uppspelningar, gillanden, omläggningar, kommentarer och nedladdningar, topplyssnare, länder och städer, spelningar efter webbplats, RSS och tredjepartsappar

Jag kan schemalägga mina musikalbumutgåvor och dela dem med en fullständig anpassning av bäddspelaren

Det är fantastiskt att nu kunna slå på eller av offentliga kommentarer som jag väljer.

MY SOUNDCLOUD PRO-SIDA har rätt till 3 gratis spår per månad för att använda sina inbyggda ljudmastringsverktyg, och Pro-nivån erbjuder möjligheten att välja och fästa upp till fem spår, spellistor och album högst upp på SoundCloud Andy Wasserman-sidan.

Kombinera det med prioriterat stöd inom en arbetsdag och SoundCloud Go + -musiktjänsten till halva priset, och du kan se att det här är en mycket stor affär.

Det faktum att SoundCloud Pro inkluderar posta utan extra kostnad är en enorm fördel. Repost ger oss musikartister möjlighet att distribuera obegränsade spår till Spotify, äpple Music, Instagram och mer. Konstnären behåller 80% av våra intäkter från de royalty som betalas av dessa företag, så att SoundCloud kan erbjuda den del av intäktsgenerering. För marknadsföring efter distributionen startar på våra spår ger Repost oss pitchning av spellistor och några exklusiva partnerskapsmöjligheter inklusive ett värdefullt YouTube Content ID, banderollklickningar och prioritetsstöd.

Sammantaget är jag väldigt glad att jag nu streamer min musik på SoundCloud Pro-nivån. Besök min sida när du får en chans och njut av musiken!


Klicka på SPÅR-knappen för att få aktuella och kommande live streamkonsertuppdateringar för Andy Wasserman musikevenemang på Bands-In-Town


LÄNKAR TILL ANDRA SIDOR PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/listen/recordings
https://andywasserman.com/arts-in-ed/holistic-music-healing
https://andywasserman.com/listen/transmedia-sound-music
https://andywasserman.com/listen
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons#SoundCloud, #SoundCloudPro, #Repost, #musicstreamingservice, #musicalartistandywasserman, #andywassermansolopiano, #andywasserman recordings, #andywassermantracks, #youtube, #instagram, #applemusic, #spotify