Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommaren hösten 2021 datum +

  Från och med den 1 augusti 2021 med min 60: e rad i veckan i livestream -konsert fortsätter "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam -programmet som jag presenterar för en global publik att sända ny originalmusik under augusti, september och oktober 2021. Postat den Jambase såväl som andra konsertlokalhubbar, händelserna faktureras som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam HÄNDELSESBESKRIVNING: Lyssna på, gå med i de positiva vibbarna och låt denna LIVE Jammin -musik föryngra dig! Se musikalartisten och den certifierade Lydian Chromatic Concept -läraren Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -konsert - denna söndag kl. 7:00 Eastern/4:00 Pacific. Blöt i den inspirerande "Listening Experience" - ett solopianoprogram med färska, helt nya, originella kompositioner och improvisationer framförda på en vacker Steinway flygel 1924 GRATIS: ingen registrering, biljetter eller inloggning krävs! Gå till min live stream -spelare PÅ DENNA LÄNK för att få tillgång till konserten. Läs mer
 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Kommer snart: lanseringen av mina nya PODCAST-program på Buzzsprout

Det är med stor glädje som jag gärna delar med mina vänner, studenter, fans, YouTube-tittare, konserthjälpmedlemmar och alla besökare på min officiella webbplats som jag för närvarande arbetar med den kommande lanseringen med en serie veckovisa podcasts på Buzzsprout-plattformen.

Den första podcasten jag ska lansera handlar om piano, centrum och hjärtat i mitt livsverk som professionell musikartist på heltid. Den har titeln "Solo Piano Artistry - Andy Wasserman" och kommer att innehålla samtida, moderna, jazz- och bluesgenrer av all originalmusik, komponerad, arrangerad, framförd, inspelad och producerad av mig genom mitt produktionsföretag. TransMedia Ljud och musik.

Varje vecka avsnitt kommer att innehålla val från mina nuvarande album släppningar på Bandcamp från olika teman och genrer, med förklaringar och berättelser om hur dessa original solo pianostycken skapas ur en konstnärlig synvinkel. Musikaliska tips och kommentarer om pianospel kommer att öka podcastlyssnarnas musikaliska uppskattning.

Här är konstverket för min kommande podcast-serie "Solo Piano Artistry"

Andy Wasserman Podcast Solo Piano Artistry

Jag har ambitiösa planer för att lägga till fler serier till min Buzzsprout podcast-erbjudanden i framtiden baserade på den "världsslag" -sidan i mitt livsverk inom musik såväl som George Russells teori om tonvikt. Från och med nu är arbetstitlarna och beskrivningarna följande:

MUSIK: ENHETENS RÖST
Utforska hemligheterna inom historiens dolda betydelser genom musikens universella kraft från hela världen. Kopplingar mellan språk och ljud upplevs genom att upptäcka hur olika kulturer kommunicerar och väver samman de fyra elementen rytm, melodi, harmoni och form. Syftet och syftet med detta program är att låta lyssnare ansluta sig till teman om enhet, kulturell tolerans och global förståelse.

SLAG AV DEN BLÅ PLANETEN
Allt rytmiskt! Fokus för denna podcast kommer att vara slagverksinstrument och min undervisningsmetod för ett levande språk för rytmisk studie med titeln "Beats-Speak" - tidvaktarkoden. För trummisen inuti alla. Vi kommer att utforska många genrer, rytmiska traditioner och trummor i massor i denna roliga, underhållande och informativa podcast.

GEORGE RUSSELLS KONST OCH VETENSKAP OM TONAL GRAVITET
En podcast avsedd att introducera, förtydliga och hjälpa till med att förklara de grundläggande föreskrifter som anges av Maestro Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization (LCC eller LCCOTO) för alla - musiker eller icke-musiker - som vill lära sig mer om vad musiken själv berättar om sin egen självorganiserade enhet. "The Concept" ger oss möjlighet att ansluta till en öppen, pan-stilistisk grund där nivåer av tonvikt fungerar som primära, integrerade rörliga krafter inom musiken.

Denna podcast hjälper till att upprätthålla integriteten, äktheten och renheten i George Russells livsverk genom att dedicera överföringen av dess ovärderliga innovation uttryckligen som Russell avsåg att den skulle delas - och därmed respektera och hedra hans monumentala arv för kommande generationer. Jag kommer att ta med allt jag har lärt mig till denna nya podcast som någon som har gett privata lektioner i LCCOTO sedan 1982 då jag fick certifiering som LCC-instruktör direkt av George Russell samt den berikande och ödmjuka upplevelsen jag fick som hans redaktörsassistent från 1980 till Maestros bortgång 2009.

Känn dig fri att KONTAKTA MIG med eventuella förslag eller önskemål om ämnen, frågor eller teman för podcastepisoder. Jag skulle älska ditt bidrag och ditt deltagande i att göra dessa poddsändningar meningsfulla, spännande och roliga för alla.


Klicka på SPÅR-knappen för att få aktuella och kommande live streamkonsertuppdateringar för Andy Wasserman musikevenemang på Bands-In-Town


LÄNKAR TILL ANDRA SIDOR PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/arts-in-ed
https://andywasserman.com/arts-in-ed/world-music-experience
https://andywasserman.com/arts-in-ed/holistic-music-healing
https://andywasserman.com/videos
https://andywasserman.com/music-theory/george-russell-s-lydian-chromatic-concept
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons#AndyWassermanpodcast, #SoloPianoArtistryPodcast, #musicthevoiceofunity, #beatoftheblueplanet, #GeorgeRussell, #LydianChromaticConcept, #TonalGravity, #LCCOTO