Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommaren hösten 2021 datum +

  Från och med den 1 augusti 2021 med min 60: e rad i veckan i livestream -konsert fortsätter "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam -programmet som jag presenterar för en global publik att sända ny originalmusik under augusti, september och oktober 2021. Postat den Jambase såväl som andra konsertlokalhubbar, händelserna faktureras som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam HÄNDELSESBESKRIVNING: Lyssna på, gå med i de positiva vibbarna och låt denna LIVE Jammin -musik föryngra dig! Se musikalartisten och den certifierade Lydian Chromatic Concept -läraren Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -konsert - denna söndag kl. 7:00 Eastern/4:00 Pacific. Blöt i den inspirerande "Listening Experience" - ett solopianoprogram med färska, helt nya, originella kompositioner och improvisationer framförda på en vacker Steinway flygel 1924 GRATIS: ingen registrering, biljetter eller inloggning krävs! Gå till min live stream -spelare PÅ DENNA LÄNK för att få tillgång till konserten. Läs mer
 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Granskning av Andy Wasserman Benefit Live Stream-konsert 21 november 2020

Här är en recension som publicerades på Facebook från den senaste helgens Live Stream Concert Fundraiser till förmån för Sussex County Food Coop:

DETTA VAR TRANSFORMATIVT! En redaktionell anmärkning:

I går kväll var vi värd för en härlig konsert av Andy Wasserman, och jag måste bara säga att en fantastisk sak hände. Jag tog en timme att bara "BE" och koppla av och njuta av showen. Inte bara musiken, utan hur musiken fick mig att känna. Det var avkopplande och en nästan andlig upplevelse när jag avsatte en timme för mig själv att njuta av detta. Kanske beror det på att det har varit så upptagna månader och det har varit så mycket på spel det senaste året. Oavsett din anledning uppmanar jag er alla att ta en stund och spendera det på dig själv.

Om du är så benägen har du chansen att se igår kvällens konsert när Andy lämnar den kvar på sin webbplats och tar emot donationer på uppdrag av Sussex County Food Co-op, fram till midnatt ikväll, 11/22/20. Ta en stund att lyssna så ser du vad jag menar. Även om du inte planerar att stanna hela timmen är jag säker på att när du börjar ska du inte vilja att det ska ta slut.

Dessutom har Andy utökat sitt erbjudande om någon vill skicka en säker donation till Food Co-op via hans webbplats, donationsknappen ovanför streamingvideoen kommer att vara aktiv fram till midnatt ikväll. Så gärna donera om du kan. Alla donationer går till Co-op, precis som många småföretag har genomgått otroliga ekonomiska svårigheter som ett resultat av Covid-krisen ..

Jag är nu ett fan av vår älskade Mr. Wasserman och planerar att delta i hans veckosändningar. Och jag uppmanar dig att hitta något och ägna åtminstone en timme åt dig själv med allt det kaos som våra dagar verkar hålla i dessa dagar.

Jag rekommenderar starkt Andys musik som kanal, men vad du än väljer avsätter du den tiden åt dig själv.

Tack Andy, för att du påminner mig om att ta en stund att njuta av musikglädjen.

Här är en direktlänk till gårdagens sändning (se länk nedan). Föreställningen kommer att spela i sin helhet som den sändes igår kväll. Tack för att ni lyssnade. Njut av!

~ inlämnad av Ruth Cruz

KLICKA HÄR FÖR ATT SE HELA KONSERTEN PÅ ANDY WASSERMANS VIMEO-KANAL


Klicka på SPÅR-knappen för att få aktuella och kommande live streamkonsertuppdateringar för Andy Wasserman musikevenemang på Bands-In-Town


LÄNKAR PÅ ANDYWASSERMAN.COM FÖR MER INFORMATION OM HANS ANPASSADE KONSERTER FÖR FUNDRAISARE OCH VÄRLDSFÖRDELAR:

https://andywasserman.com/piano/live-stream-concerts

https://andywasserman.com/piano/buy-custom-concerts#andywassermanlivestream-konserter, #andywassermanpiano, #benefitconcerts, #fundraiserconcert, #sussexcountyfoodcoop