Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • PEREGRINATION nytt album av Andy Wasserman solopiano Contemporary Jazz originalkompositioner +

  Jag är ödmjuk och hedrad över att dela med mig av mitt senaste album - mitt 20-albumsläpp sedan 1995 - med titeln "Peregrination." Albumtiteln hyllar resans gång, den väg du tar på en resa, till och med en pilgrimsfärd - inom och utan. Dessa originalkompositioner för solopiano presenteras i Contemporary Jazz-genren, framförda för att följa med lyssnaren på deras inre resa, en mystisk och magnetisk pilgrimsfärd till hjärtat. Improvisationerna bygger på en grund för mitt fyra decenniers arbete som redaktionell assistent och certifierad instruktion av George Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization. Må denna nya musik ge dig glädje på vilken resa du än är och vibrera i ditt hjärta så att den öppnas, mjuknar och blir lättare än en fjäder. Musik för blommande hjärtan! Rulla ner det här långa inlägget för länkar för att hitta detta album. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Nytt BANDCAMP-solo-pianoplats med titeln "Tonal Gravity Poems - Volume One"

Andy Wasserman Bandcamp-sidan har uppdaterats igen och listar nu ett av mina senaste original-solo-pianokonceptalbum med sju låtar med teman från en poesibok som jag har arbetat med de senaste åren. Den släpptes den 21 augusti 2020. Jag spelar live med helt nya kompositioner på mitt 1924-flygel Steinway Model "M".

Denna samling av nyligen inspelade original solo-pianoföreställningar innehåller mina musikaliska reflektioner av dikter om natur och visdom. Läs gärna dikterna som motsvarar varje spår när du klickar på länken "info" för varje enskild låt på Bandcamp-albumets sida.

Läs mer och lyssna genom att besöka det nya albumets Bandcamp-sida PÅ DENNA LINK.

Titeln "Tonal Gravity Poems" ger respekt och hyllning till det djupa inflytandet som George Russells "Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization - tonal tyngdkrafts konst och vetenskap"har haft på min musik som kompositör och improvisatör. Medvetenheten om Lydian Tonic (centrum för tonvikt) finns alltid i hjärtat av den här musikens resonans, vilket gör att jag kan förvandla diktsberättelsen bortom ord till ljudlandskap.

All musik komponerad, arrangerad, framfört live, inspelad och producerad av mig.

Här är spårlistan:

1. Butterfly's Shadow 02:38
2. Om ett moln var ett berg 03:40
3. En önskan 03:19
4. Brisen 04:33
5. Dockan 03:54
6. Tystnadens öra 02:39
7. Den vackraste platsen att be 04:30

Du kan lyssna på dessa spår i jukebox-spellistan nedan!

Och glöm inte att klicka på "följ" -knappen för att få de senaste uppdateringarna, meddelandena och specialrabatterna för detta och framtida album.


Klicka på SPÅR-knappen för att få aktuella och kommande live streamkonsertuppdateringar för Andy Wasserman musikevenemang på Bands-In-Town


LÄNKAR TILL ANDRA SIDOR PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/music-theory/composer

https://andywasserman.com/videos/solo-piano-compositions
 

https://andywasserman.com/listen/recordings
https://andywasserman.com/piano/transcriptions
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons
https://andywasserman.com/music-theory/george-russell-s-lydian-chromatic-conceptSoloPianoArtistryofAWcomp