Klicka på ditt lands flagga för att översätta webbplats

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bläddra nedåt för att läsa mer)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour sommaren hösten 2021 datum +

  Från och med den 1 augusti 2021 med min 60: e rad i veckan i livestream -konsert fortsätter "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam -programmet som jag presenterar för en global publik att sända ny originalmusik under augusti, september och oktober 2021. Postat den Jambase såväl som andra konsertlokalhubbar, händelserna faktureras som: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam HÄNDELSESBESKRIVNING: Lyssna på, gå med i de positiva vibbarna och låt denna LIVE Jammin -musik föryngra dig! Se musikalartisten och den certifierade Lydian Chromatic Concept -läraren Andy Wassermans Live Stream "Couch Tour" -konsert - denna söndag kl. 7:00 Eastern/4:00 Pacific. Blöt i den inspirerande "Listening Experience" - ett solopianoprogram med färska, helt nya, originella kompositioner och improvisationer framförda på en vacker Steinway flygel 1924 GRATIS: ingen registrering, biljetter eller inloggning krävs! Gå till min live stream -spelare PÅ DENNA LÄNK för att få tillgång till konserten. Läs mer
 • Anslut till Andy Wasserman online-innehåll på LinkTree +

  Tillkännage en ny målsida för alla mina viktigaste, mest uppdaterade och produktiva online-innehållsanslutningar på LinkTree-plattformen. Detta väldigt häftiga enda länkkoncept gör det möjligt för vem som helst att komma åt inte bara min officiella hemsida, utan också ansluta till den senaste informationen på mina Live Stream-konserter, min YouTube-kanal, min JamBase artist-konsertsida, min Couch Tour på Bands-In-Town, mina BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-sida, min musikskola online, mina Google-sidor och sociala medieikoner för Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud och Bandcamp. Klicka på den här bannern för att se min nya anpassade LinkTree-målsida: Här är en skärmdump av LinkTree-målsidan. Lägg märke till LinkTree-ikonlänkarna som flyter mellan ett träds brances, med en gammal marockansk hänglampa i en bakgrundsvideo Det är vad du kallar ett riktigt Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,. Läs mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream söndagskonsertevenemang nu på JamBase +

  Jag är glad att meddela att mina LISTENING EXPERIENCE Live Stream Solo Piano veckokonserter nu stolt listas på JAMBASE, en stor online-musikevenemangsplattform och nyhetsportal för levande musik och festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslång, professionell utförande Contemporary Jazz pianist / kompositör som är djupt inne i improvisation, jammin 'är vad mitt musikaliska konstnärskap handlar om. Det är vad jag älskar att göra mer än någonting annat! JamBase är djupt engagerad i att stödja och växa lyssnarnas levande musikgemenskap. Deras organisation tror att levande musik verkligen kan förändra världen! De är dedikerade till att kanalisera sin kraft till positiva sociala och miljömässiga åtgärder. JamBase graviterar musik av äkta substans och karaktär, i syfte att marknadsföra den överallt. Kolla evenemangsschemat på min officiella JamBase Artist / Band-sida HÄR. En artikel om min "Couch Tour" dök upp på JamBase-webbplatsen på Earth Day - april. Läs mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

AWW Whiteboard Review 2020: gratis Whiteboard online kan vara till stor nytta när du behöver skriva eller rita ett musikaliskt exempel från grunden under en online, interaktiv live-privatlektion

För de lärare som inte känner till vad en online whiteboard är och hur det kan vara användbart för dig är det helt enkelt ett tomt vitt utrymme med annoteringsverktyg för text, rader och former som gör att du kan skriva och rita ditt innehåll i realtid för dina elever medan skärmdelning.

Efter att ha tittat på de fem bästa whiteboardtavlorna online, bestämde jag mig för att använda AWW Whiteboard och har varit väldigt nöjda med det. Jag tycker det är användbart och mest användbart när jag försöker illustrera harmonisk analys, anpassade diagram, ackordförändringar under lektionen.

 

Jag använder Basic-versionen, som är gratis och kräver ingen registrering. Det är perfekt för whiteboard-anteckningar på plats. Grundversionen finns på denna länk:

https://awwapp.com/#

AWW whiteboard-appwebben

Jag öppnar just den sidan i min webbläsarflik och börjar whiteboardtavla med de grundläggande verktygen till hands. Det fungerar bra och låter mig rita nästan vad jag vill med min Wacom-tablettpenna.

 

För de onlinemusiklärare som vill ha den fullständiga versionen kan du köpa Premium-programmet. Du kan registrera dig för en 14-dagars gratis provperiod. Efter det är det en månadsavgift. Du kan ta reda på de robusta Premium-funktionerna på denna länk:

https://awwapp.com/info/premium-features/

 

Här är en länk till en video som visar hur det fungerar med en hel del YouTube-videor:

Introduktion till detta whiteboardprogram:

https://www.youtube.com/watch?v=kUeZAB2SqxU

 

Så här använder du verktygsfältet:

https://www.youtube.com/watch?v=WXZstroIuSc

 

Så här använder du styrelsen-menyn:

https://www.youtube.com/watch?v=IWj4d01M9_Q

 

Skaffa dig en ritningsenhet som en Wacom-surfplatta (som jag kommer att innehålla i ett kommande blogginlägg) så ser du att denna whiteboard är enkel och effektiv för att hjälpa dina elever under den privata lektionen online.

 

LÄNKAR TILL ANDRA SIDOR PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/piano

https://andywasserman.com/private-lessons

https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons

https://andywasserman.com/private-lessons/testimonials

https://andywasserman.com/about#onlinemusiclessons, #musicteachersoftware, # whiteboardonline, #heetmusic whiteboard